Za vse nakupe nad 50€ je dostava brezplačna.

Kdo smo?

Ekipo Gumbek sestavljajo štiri kreativke polne energije, ki so v prvi vrsti velike modne entuziastke. Dovolite, da se vam na kratko predstavimo:

Slađana Bijelić

Kreativka, ročna umetnica, avtorica ročno izdelanih oblačil pod blagovno znamko Indestructible

Sem Slađana, najpogosteje kar Slađi. Že od malih nog zelo rada ustvarjam. Verjetno me je za to navdušila kar moja mami, ki vsak dan vsaj kakšno uro preživi za šivalnim strojem. Že kot majhni deklici mi je dovolila uporabljati njen šivalni stroj ter me naučila osnovne tehnike šivanja. Poleg tega mi je dovolila, da sem jo ostrigla (ja prav si prebral/a) in pobarvala lase, pozimi pa me je naučila štrikati in kvačkati.

Torej že od nekdaj mi ročne spretnosti niso tuje. Edini ‘problem’ je v tem, da imam v glavi enostavno preveč idej, ki čakajo da jih čim prej uresničim. Zaradi študijskih obveznosti ter selitve v tujino sem se malo polenila oz. nekako nisem našla časa za to. Kaj kmalu pa sem ugotovila, da mi to manjka in da se mora na tem področju nekaj definitivno spremeniti. Porodila se je ideja, odprli smo šiviljski atelje Gumbek in začeli so nastajati prvi unikatni, ročno izdelani »Indestructible« izdelki.

Lidija Logar

Izkušena šivilja, umetnica z nitjo ter šivanko v roki, avtorica ročno izdelanih oblačil pod blagovno znamko Indestructible

Sem Lidija in sem mamica dveh malih nagajivčkov 🙂 Rada ustvarjam, rada potujem, najraje pa preživljam čas s svojo družino. Končala sem srednjo tekstilno šolo ter srednjo frizersko šolo v Kranju. Ročne spretnosti mi niso tuje. Z znanjem, ki sem ga pridobila v šoli ter po 15 letih šiviljskih izkušenj, ki sem jih nabrala v podjetju Nancy, sem se odločila za realizacijo svojega šiviljskega ateljeja Gumbek. Šivanje je zame sprostitev. Osreči me vsaka moja kreativna ideja, ki postane resničnost. Navdušujejo me vzorci in barve s katerimi ustvarjam nevsakdanje, unikatne kreacije. Še pred kratkim si ne bi mislila da bom kdaj na svoji samostojni poslovni poti, a zdaj sem tu in upam, da ti bodo moji izdelki všeč.

 

Anđelka Valentić

Dipl. ekonomistka, marketing ekspertka ter full time mamica

 

Vabimo te v naš mini šiviljski atelje Gumbek v Tržiču! Pokliči nas na 031 395 609, piši na info@gumbek.si ali pa nas kar obišči na Trgu Svobode 21 v Tržiču. V našem ateljeju vedno vlada dobra volja in energija, v kateri se kreativne ideje kar krešejo! 😉