Dreams Into Plans

9,95

Spiralni rokovnik z videzom marmorja ter motivacijskim citatom.

Opis

Spiralni rokovnik z napisom Don´t call it a dream, call it a plan je obvezna oprema vsake dobro organizirane ženske. Z njihovo pomočjo ne boste pozabili na sestanke, zdravniške preglede, pijačke s prijateljicami in vse ostale podobne obveznosti. Primeren je tudi za zapisovanje predevanj na faksu, zapisovanje najdražjih misli ter vsega tistega, za kar bi radi, da ostane zapisano.

Rokovnik Mašnica ima čudovite platnice marmornega videza ter 180 črtastih listov, kar omogoča enostavno vnašanje vaših dnevnih opravil, motivacijski citat na prvi strani pa vam služi kot vsakodnevna motivacija pri uresničevanju velikih, zastavljenih ciljev.

Dimenzije: 155 x 220 mm

Rokovnike Mašnica z različnimi motivacijskimi napisi, izdeluje Ivana Vokal, študentka psihologije in sociologije iz Zagreba. Za izdelavo rokovnikov jo je v največji meri motivirala mama Renata, ki se s tiskanjem ukvarja že več kot 20 let. Skupaj tvorita odličen team in spadata med eno najprepoznavnejših podjetij za izdelavo rokovnikov na Hrvaškem.

Dovolite Mašnici, da postane del vašega vsakdana, nepogrešljiv del vaše torbice in zvesti pomočnik pri vsakodvenih obveznostih